Den originale Alfabet Tastatur idé!

Hos Letterkey.eu er det vores ambition, at give dig den bedst mulige oplevelse med vores produkter, online køb og service. Det indebærer bl.a. at du ikke behøver, at bekymre dig om effekten og kvaliteten af vores produkter.

Alfabet Tastatur idéen har gennem de sidste 20 år været gennemtestet med imponerende resultater hos mange forskellige grupper.

Vinder af prisen i 2012

I 2012 vandt Alfabet Tastatur Idéen den Europæiske sprogpris. Idéen blev senere på året udvalgt til at blive præsenteret på Cypern i forbindelse med Landets formandskab.

Idéen opstod da opfinder John Christensen, som selv har kæmpet med dysleksi gennem livet, opdagede at hans datter havde samme udfordringer med skriftsproget i de første skoleår.

Alfabet Tastatur Idéen

Her ses Johns datter side ved siden af computeren med et af de første producerede keyboard med Alfabet Tastatur Idéen.

John vidste af egen erfaring at netop forståelsen af at samme bogstav kan se forskelligt ud, var hovedårsagen til Johns egne problemer med skriftsproget. For at hjælpe hans datter lavede han små mærkater til tasterne på hendes keyboard. Det ene enkelte symbol, det store bogstav, blev skiftet ud med 2 eller 3 variationer af bogstavets form på samme tast. Denne lille basale ændring, gjorde en kæmpe forskel for Johns datter.

Siden 2001 har Idéen udviklet sig til en livsmission for John. Målet er at så mange mennesker som muligt, i både Danmark og resten af verden, skal få glæde af denne simple idé der gør en kæmpe forskel.

Ved at handle hos os er du med til at hjælpe os med at nå dette mål.

John og Camilla Tirsdag, 17. januar 2017
kilde: Familie Journalen Grete Johannsen

Den gode historie

Har du selv en positiv oplevelses med Alfabet Tastatur Idéen må du meget gerne beskrive dine erfaringer med produktet lige her.

Klik her for at skrive en anmeldelse

(Foto: Greta Johannsen ©Familie Journal )

[WD_FB id=”2″]